Events

Samenloop voor hoop Beverwijk 2017

In het weekend van 24 en 25 juni 2017 wordt bij het terrein rondom kinderboerderij de Baak in Beverwijk de SamenLoop voor Hoop georganiseerd.

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waar teams aan deelnemen. Jullie kunnen met elkaar een verdeling maken van die 24 uur. Er is geen tijdsdruk of afstand die gelopen moet worden. Iedereen in zijn of haar eigen tempo, als er maar gedurende die 24 uur continue minimaal 1 teamlid op het parcours loopt. TIP de kaarsenceremonie ’s avonds is een heel mooi moment om wel met z’n allen aanwezig te zijn en uiteraard de start en de slotceremonie. 

Op 9 mei wordt er weer een teamavond voor de teamcaptains georganiseerd, dit is tevens de laatste teamavond! Wellicht is handig als de teamcaptain of een afgevaardigde hiervan aanwezig is. Zo hoor je hoe andere teams het doen en krijg je tips en info. Hiervoor moet het team wel aangemeld zijn!

Aanmelden gaat via de link: https://www.samenloopvoorhoop.nl/…/noo…/beverwijk/aanmelden/

Let op: eerst moet de teamcaptain zich inschrijven met de teamnaam, daarna kunnen de andere leden zich aanmelden als lopers van dat team onder die teamnaam. Inschrijven kost 15,00 p.p.

Voor dit evenement regelt Artiflexx Music Entertainment, al het licht echt geluid + de acts die er die dagen optreden.