Kerstpakket

Help gezinnen aan een vrolijke kerst!

Elk jaar is het weer een groot feest. Kerst! Vele gezinnen kunnen niet wachten om pakketjes open te maken en de gezelligheid met elkaar op te zoeken. Helaas zal het dit jaar een iets andere kerst worden dan normaal i.v.m. de Corona.

Het feit blijft dat er jaarlijks ook heel veel gezinnen zijn die geen cadeau's kunnen veroorloven voor hun vriend, vriendin, en voornamelijk voor hun kinderen.

Initiatiefnemer Lisa van den Eshof heeft door middel van een Facebookbericht een oproep gedaan om (nieuwe) spullen te doneren zodat zij van alle spullen kerstpakketten kan gaan maken en deze tijdens de feestdagen bij gezinnen langs te brengen. Hiermee helpen wij gezinnen die het financieel niet breed hebben maar toch een fijne kerst met hun gezin kunnen vieren.

Heeft u nou ook nog spullen die u graag aan een ander wilt geven? Mail dan naar lisav.d.eshof@hotmail.com of stuur een PB bericht naar Lisa van den Eshof op Facebook.

Wilt u doneren? Dat kan!

Het is mogelijk om bij ons te doneren zodat wij gezinnen kunnen helpen aan een mooie kerst. Bij verschillende bedragen krijgt u een korting die u kunt besteden bij Artiflexx Music Entertainment. Dit varieert van 5% tot aan 20% korting.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Bedrag €*5% korting!

Als u 20,- euro of meer doneert, ontvangt u 5% korting op een Drive-In Show van Artiflexx Music Entertainment!

Doneren kan hierboven!

10% korting!

Als u 50,- euro of meer doneert, ontvangt u 10% korting op een Drive-In Show van Artiflexx Music Entertainment!

Doneren kan hierboven!

20% korting!

Als u 100,- euro of meer doneert, ontvangt u 20% korting op een Drive-In Show van Artiflexx Music Entertainment!

Doneren kan hierboven!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Artiflexx Music Entertainment